Racist?

ANTI – RACISME FOR UNGE!
DOKUMENTAR TEATER OM RACISME I DANMARK

racist forside

Hvad er en racist i Danmark, anno 2014? Som grundlag for forestillingen, har vi taget kontakt til mennesker med racistiske holdninger,  igennem Facebook. “Racist?” bevæger sig i krydsfeltet imellem dokumentar og teater – og handler om de mennesker vi har talt med. Dansk/tunesiske Camilla Lau spiller 19-årige Samir der “hader danskere” og 37-årige Jane der “er bange for perkere”.

Tematikkerne er globale spændinger i DK, et bistandssystem i kaos, tarvelige medier og menneskelige misforståelser. Med hjertevarme og et stort håb for fremtiden, undersøger monologen hvorfor så mange mennesker i Danmark er bange for og hader hinanden. Som publikum får man lov til at tage stilling til sin egen rolle i indvandrerdebatten.  Monologen bør ses af alle slags mennesker, med alle slags holdninger.

——————————-

VARIGHED: 50 min.

PRIS: 7000 dkk eksl. moms
FOR BOOKING: mn@globalstories.net

Forestillingen er refusionsgodkendt

———————————-

Performer: Camilla Lau
Instruktion og tekstbearbejdelse: Anna Andrea Malzer
(Sara Fanta Traore er den oprindelige skuespiller på projektet og har udviklet form og koncept sammen med instruktøren. Hun har forladt forestillingen, grundet en travl hverdag på Den Danske Scenekunstsskole. Nyuddannede Camilla Lau har derfor overtaget.)

———————————-

Læs anmeldelse i Teater 1 her.